Spørgsmål og svar - Naturboks.dk
Vi trækker din betaling den 1. i de måneder, du modtager en pakke.
Vi sender dig en pakke den 15. hver anden måned.
Du kan til hver en tid stoppe eller sætte dit abonnement i bero ved at logge ind på din medlemsside.

Sætter du dit abonnement i bero, kan du tidligst starte det igen måneden efter.

Sætter du dit abonnement i bero mellem den 1. og 15. i måneden, får du stadig en pakke tilsendt i den indeværende måned.
Ønsker du at ændre indholdet af dit abonnement, skal du skrive til mailadressen kontakt@naturboks.dk eller anvende vores kontaktformular her.
Hver gang vi sender dig en pakke, donerer vi samtidigt et beløb til Verdens Skove. Verdens Skove har over 30 års erfaring med at bevare skov og biodiversitet. Organisationen startede som Regnskovsgruppen Nepenthes i 1983 og bevarer i dag regnskov i fire latinamerikanske lande og i Ethiopien og Uganda.

Derudovere donerer vi et beløb til Oceans2Clean. Oceans2Clean er en non-profitorganisation, hvis mission er at gøre havet fri for plastikaffald. Ethvert overskud fra deres arbejde geninvesteres i projekter, der har til formål at rense verdenshavene.

Præcis hvor meget regnskov, du hjælper med at redde, og hvor meget plastikaffald, du hjælper med at fjerne, afhænger af hvilken pakkeløsning du vælger.

Læs mere om Verdens Skove

Læs mere om Oceans2Clean
Hvis du mener, at der er fejl eller mangler på et produkt, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil derefter forsøge at finde den bedste løsning på problemet.

Gå til kontakt