Køkkenpakke - Naturboks.dk

2 opvaskebørster, 2 køkkenklude, 20 skraldeposer, 2 loofah svampe

2 stk opvaskebørster i et tidløst design fremstillet i FSC* certificeret bøgetræ. Skaftet er behandlet med olie for længere holdbarhed.

Den sorte bløde børste anvender en kombination af 50% hestehår og 50% syntetiske fibre. Den hvide hårde børste anvender 100% mexicofibre, hvilket giver en stivere børste med en vis slibende effekt velegnet til snavs og de lidt mere stædige madrester.

---------------------------------------

2 stk pæne køkkenklude fremstillet af træfiber og viskose - 100% fri for mikroplast. Kludene er syet med tern og har en grå sykant, som forhindrer dem i at trævle op. De har desuden en hank, så de kan hænges op.

---------------------------------------

20 stk bionedbrydelige skraldeposer på 20 liter fra The Sustainable People, der har en kraftig tykkelse på 17μm. Poserne er fremstillet af kartoffelskræl og majsmajsstivelse og indeholder ingen plastik. De er derfor komposterbare og kan nedbrydes sammen med dit organiske affald.

---------------------------------------

2 stk lækre dobbelt-lag svampe fremstillet af fibre fra luffaplanten og er derfor 100% bionedbrydelig. De kan anvendes til bad, rengøring og opvask. Brug dem f.eks i badet som en skrubbesvamp for at gøre huden blød eller brug dem i køkkenet som en vaskesvamp.


Vælg det ønskede antal:

Pris inkl. levering:
kr. 149,-
Ved dette køb, er du også med til at redde m2 regnskov og
fjerne g plastikafald fra havet.