All-around - Naturboks.dk

Sæbebær, 2 opvaskebørster, 2 tandbørster, 2 rondeller og miljøvenlig overraskelse

Ca. 60 gram sæbebær. Bærrene kan bruges til mere end bare tøjvask. De kan for eksempel også bruges til almindelig rengøring, håndsæbe og shampoo, da de er skånsomme mod huden og allergivenlige.

For mere information om anvendelse af bærrene se produktinfo.

---------------------------------------

2 stk opvaskebørster i et tidløst design fremstillet i FSC* certificeret bøgetræ. Skaftet er behandlet med olie for længere holdbarhed.

Den sorte bløde børste anvender en kombination af 50% hestehår og 50% syntetiske fibre. Den hvide hårde børste anvender 100% mexicofibre, hvilket giver en stivere børste med en vis slibende effekt velegnet til snavs og de lidt mere stædige madrester.

---------------------------------------

2 stk simple og elegante tandbørster lavet af bambus. Børsterne består af bambusfibre, som gør tandbørsterne 100% bionedbrydelig. Med disse tandbørster passer du ikke kun på dine tænder, du passer også på naturen.

---------------------------------------

2 stk lækre vaskbare rondeller fremstillet af bambusfibre og velour. Dette resulterer efter vores mening i den "perfekte" rondel, som er både absorberende og skånsom mod huden.

---------------------------------------

1 stk miljøvenlig overraskelse. Vi udvælger hele tiden nye spændende produkter for at løbende introducere dig til flere miljøvenlige produkter på markedet. Vi vælger kun ting af høj kvalitet.

Mindsteværdien er som udgangspunkt 100 kr., men i mange tilfælde er prisen noget højere.

 


Vælg det ønskede antal:

Pris inkl. levering:
kr. 229,-
Ved dette køb, er du også med til at redde m2 regnskov og
fjerne g plastikafald fra havet.